Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Duitser onder invloed klemgereden

Toegevoegd: 23-05-2010, 11.28 uur
Door: Manfred Berrevoets
RENESSE - Een 22-jarige Duitse automobilist is zaterdag aangehouden omdat hij twee stoptekens had genegeerd. Ook bleek hij onder invloed van alcohol te zijn.


Naar aanleiding van een melding dat een Duitse auto een stopteken van een verkeersregelaar had genegeerd, keken agenten uit naar de betreffende auto. Die zagen ze rijden over de Roelandsweg waar deze een stopteken kreeg.

De bestuurder negeerde die en reed met hoge snelheid weg. Even later werd de auto klemgereden op de Stoofweg waarna de bestuurder werd aangehouden. Bleek dat hij onder invloed van alcohol was en ruim boven de toegestane limiet zat.

Na overleg met de officier van justitie werd zijn rijbewijs ingevorderd. Ook moet hij nog twee boetes van in totaal 320 euro betalen omdat hij tweemaal een stopteken had genegeerd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Arie (26-5-2010 om 11:50)
Drankleveranciers hebben er net zoveel meet te maken als coffeeshop en hun bezoekers waar een hetze op plaats vind de laatste tijd. Alcohol is schijnbaar geen probleem en softdrugs wel, terwijl criminaliteit en ongelukken vaker hun oorzaak vinden in alcohol. Beetje typisch allemaal he..
Bewoner Renesse (24-5-2010 om 05:31)
@Arie wat hebben drank leveranciers hiermee te maken, met een bord voor je kop, of van de linkse clan. Alsof je timmerman moet vervolgen als er iemand van de trap valt. En Delta Nuts als iemand met zijn klauwen in stopcontact zit. Denk effe na of ben je iemand uit china alles verbieden
Vlissinger (23-5-2010 om 18:48)
22 jaar? nee dan krijg je hem niet na je rijverbod terug..een beginnend bestuurder moet uitkijken wat hij doet, de eerste 5 jaar wordt je voor elke mier die je plat rijdt gepakt.
Francois (23-5-2010 om 17:16)
Zo dom van hem, als hij gewoon had mee gewerkt dan was de kans aanwezig dat hij er met een schikking van af kwam, RB terug en een rijverbod voor een aantal uur.
Renessenaar (23-5-2010 om 14:27)
De straf is een stap in de goede richting. Nog beter is het om hem twee weken op te bergen, dan heeft hij mischien op zijn werk ook nog wat uit te leggen, en maakt het allemaal meer indruk op hem zodat hij zich voortaan beter gedraagt. wederom geeft de Renesetour een hoop ellende voor de bewoners
Niels (23-5-2010 om 14:16)
Gewoon een verbod geven om ooit nog het land in te komen. ladderzat een dodemansrit maken hier tsss, doe dat lekker thuis.
Cookie-instellingen beheren