Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Dode bij ongeval Wilhelminadorp

Toegevoegd: 24-05-2010, 19.27 uur - Update: 25-05-2010, 09.48 uur
Foto 7 van 8

Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
VdVonck (15-5-2011 om 17:17)
Goh Johan, beetje gefrustreerd? Je reageert 3 maanden later op iemands reactie? U heeft zelf de krant gisteren gelezen? In hoger beroep gaan simpel omdat je de 'straf te hoog vindt' Dat is geen teken van berouw! Ik weet niet of u aanwezig was bij de zitting, maar ook daar zag ik weinig berouw!
Vlissingse (15-5-2011 om 12:38)
We kunnen allemaal wel gaan speculeren hoe het gebeurt is,maar niemand doet zoiets expres.Ook staat er nergens dat hij driftend de bocht door kwam.Dus IEDEREEN moet OP ZIJN WOORDEN LETTEN.Ik wil alle betrokkenen sterkte wensen en trek je niet teveel aan van alle reactie's.En meisje rust zacht...
Golf GTI (15-5-2011 om 10:56)
Hoe komen jullie erbij dat de bestuurder driftend door de bocht is gegaan??? met een voorwiel aangedreven auto KAN je NIET driften... Gelijk weer commentaar over de jonge bestuurder, terwijl niemand weet wat er nou gebeurd is... Kom op mensen, een ongeluk zit in een klein hoekje. Maar als ik dan deze reacties lees kunnen jongeren helemaal niks goed doen? Denken jullie niet dat dit ongeluk al genoeg heeft gedaan met de bestuurder? zoiets zal die nooit meer vergeten;) Sterkte voor de iedereen!
Justitia's vriend (14-5-2011 om 23:57)
@Johan: spijt komt na de zonde. Daar moest eerst iemand voor sterven. Deze jongen, die nu een moord op zijn geweten heeft, heeft bewust gehandeld in zijn rijstijl waarvan algemeen bekend is dat dit tot slachtoffers kan en zal leiden. Enorm zwaar (jaren cel) straffen die knul! Dat is MIJN mening.
Johan (14-5-2011 om 23:16)
@ nastasja. wie zegt dat hij er geen spijt van heeft? zeker weer een mening uit de krant.
Natasja (27-2-2011 om 18:25)
Onze Martine begrijpt het geloof ik niet helemaal. Eigenlijk kunnen we er erg kort over zijn en is geen één straf genoeg voor deze jongen en zeker doordat hij er totaal geen spijt van heeft!!
Cookie-instellingen beheren