Weerbericht:
Weinig bewolking, overdag perioden met zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Dode bij ongeval Wilhelminadorp

Toegevoegd: 24-05-2010, 19.27 uur - Update: 25-05-2010, 09.48 uur
Door: Manfred Berrevoets & Roland de Jong
WILHELMINADORP - Bij een ongeval op de Langeweg in Wilhelminadorp is maandagavond één persoon om het leven gekomen. Dit heeft een woordvoerder van de politie Zeeland bevestigd.


Het ongeval vond rond 19.10 uur plaats. De 19-jarige bestuurder van een personenauto uit de gemeente Kapelle kwam door onbekende oorzaak op de andere weghelft terecht. Daar kwam de auto in botsing met een motorrijdster. De motor is na het ongeval in brand gevlogen. De brandweer kwam ter plekke om het vuur te blussen.

Bij het ongeluk waren in totaal drie slachtoffers. Eén daarvan, de 22-jarige motorrijdster uit de gemeente Schouwen-Duiveland, overleed ter plekke. De twee andere slachtoffers waren een 19-jarige man en een 17-jarige vrouw die achterin de auto zaten. De bestuurder en de bijrijder, een 18-jarige man uit Goes, raakten niet gewond. Zij zijn overgebracht naar het politiebureau in Goes. De beide gewonden zijn onder politiebegeleiding naar een ziekenhuis gebracht.

De gealarmeerde traumahelikopter is niet meer ter plekke geweest. Bergingsbedrijf Kuzee is ter plekke gekomen om de auto en de motor te bergen. De brandweer van Wolphaartsdijk heeft het wegdek gereinigd. De weg was rond 22.00 uur nog steeds afgesloten voor het verkeer.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Condor (29-12-2010 om 09:37)
@Martine, hoe durf je dit neer te zetten? Beetje harteloos naar mijn idee. En wie er onzin spreekt hangt af hoe je het bekijkt. Kom je op voor het slachtoffer of voor de dader?
Piet (29-12-2010 om 09:34)
Beste Martine, de automobilist heeft zich zo gedragen dat hij zijn auto niet meer onder controle had. De gevolgen ken je. De automobilist had ook rustig en normaal kunnen rijden. Dan had hij nu nog zijn auto en zijn baan en was die dame nog levend. Helaas had hij zelfbesloten om riskant te knallen.
Martine (29-12-2010 om 00:47)
Allemaal heel erg voor de motorrijdster, maar de bestuurder is er anders ook aardig kapot van, dat hij niet meer zijn werk kan doen, niet meer kan auto rijden omdat hem dat door zo'n ongeluk is afgenomen? Is dat al niet een straf opzich? Wat een onzin zeggen sommige
Helicopterview (19-11-2010 om 17:05)
Schandalig vonnis. Je krijgt voor een misdaad minder lang straf. Het gevoel voor proportie is weg. Dit schrikt geen enkele snotneus af om zich te gedragen in het verkeer. Wat een triestheid. Ik hoop dat ze bij het CBR inzien dat deze figuur zijn rijbewijs het komende decennium niet nodig heeft.
Rob (19-11-2010 om 13:52)
Vandaag las ik de eis voor de drifter, bespottelijk laag en tegelijk belachlijk voor het feit dat je met onverantwoord hard rijden iemand de dood in jaagt, motorrijders doden niet maar worden gedood komt hier weer uit. Ben zelf 49 jaar motorrijder dus praat uit ervaring. Sterkte nabestaanden.
Jasmine (1-6-2010 om 15:31)
Ik vind het zo erg alle kennisen, familie, vrienden super veel sterkte ik denk en ik bid voor jullie