Weerbericht:
Vanmiddag van het zuiden uit af en toe zon
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 4 km

Dode bij ongeval Wilhelminadorp

Toegevoegd: 24-05-2010, 19.27 uur - Update: 25-05-2010, 09.48 uur
Door: Manfred Berrevoets & Roland de Jong
WILHELMINADORP - Bij een ongeval op de Langeweg in Wilhelminadorp is maandagavond één persoon om het leven gekomen. Dit heeft een woordvoerder van de politie Zeeland bevestigd.


Het ongeval vond rond 19.10 uur plaats. De 19-jarige bestuurder van een personenauto uit de gemeente Kapelle kwam door onbekende oorzaak op de andere weghelft terecht. Daar kwam de auto in botsing met een motorrijdster. De motor is na het ongeval in brand gevlogen. De brandweer kwam ter plekke om het vuur te blussen.

Bij het ongeluk waren in totaal drie slachtoffers. Eén daarvan, de 22-jarige motorrijdster uit de gemeente Schouwen-Duiveland, overleed ter plekke. De twee andere slachtoffers waren een 19-jarige man en een 17-jarige vrouw die achterin de auto zaten. De bestuurder en de bijrijder, een 18-jarige man uit Goes, raakten niet gewond. Zij zijn overgebracht naar het politiebureau in Goes. De beide gewonden zijn onder politiebegeleiding naar een ziekenhuis gebracht.

De gealarmeerde traumahelikopter is niet meer ter plekke geweest. Bergingsbedrijf Kuzee is ter plekke gekomen om de auto en de motor te bergen. De brandweer van Wolphaartsdijk heeft het wegdek gereinigd. De weg was rond 22.00 uur nog steeds afgesloten voor het verkeer.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Carolien (30-5-2010 om 00:03)
Ik ben vandaag naar de crematie plechtigheid geweest.Het was heel emotioneel en er stond een foto van die lieve meid. Er zijn vele zakdoeken gebruikt.De belangstelling was enorm en niet alle mensen konden in de zaal. Ik heb niemand met droge ogen gezien, dat zegt al genoeg hoe geliefd ze was.
Hallo (28-5-2010 om 23:46)
...vervolg: Buitenstaanders kunnen goed speculeren. Een ongeluk zit in een klein hoekje en niemand weet wanneer het hem overkomt. Alle sterkte gewenst voor nabestaanden en slachtoffers. Enne, een krat bier achterin maakt nog geen bierdrinker.....
Hallo (28-5-2010 om 23:46)
Heel erg om zo aan je einde te komen en vreselijk om dit je leven lang met je mee te dragen. Voor alle betrokkenen is dit vreselijk. De remsporen op de weg lopen van rechts naar links. Wat er gebeurd is, weten alleen degene die erbij waren.
@ West (28-5-2010 om 22:15)
Hoi West, Ik heb deze jongeren 's middags ook gezien op de paralel weg net voor de brug bij Kortgene. ze zaten toen in de berm die 2 kratjes jupiler aan het opdrinken. was toen ongeveer 14:30 uur.
Janny (28-5-2010 om 20:39)
Wij reden vanmiddag over die weg op Wilhelminadorp. op de plaats des onheils is een brandplek in het asfalt te zien. We kregen er allebei tranen van in onze ogen, stel je het eens voor! de motorrijdster heeft geen schijn van kans gehad, en het was in een flauwe bocht. !!!!
Rien (28-5-2010 om 10:27)
Heel veel sterkte met het verwerken van het verlies voor de familie en bekenden van deze arme meid. En pak alstublieft het rijbewijs van de golf bestuurder voor goed af.