Weerbericht:
Weinig bewolking, overdag perioden met zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Dode bij ongeval Wilhelminadorp

Toegevoegd: 24-05-2010, 19.27 uur - Update: 25-05-2010, 09.48 uur
Door: Manfred Berrevoets & Roland de Jong
WILHELMINADORP - Bij een ongeval op de Langeweg in Wilhelminadorp is maandagavond één persoon om het leven gekomen. Dit heeft een woordvoerder van de politie Zeeland bevestigd.


Het ongeval vond rond 19.10 uur plaats. De 19-jarige bestuurder van een personenauto uit de gemeente Kapelle kwam door onbekende oorzaak op de andere weghelft terecht. Daar kwam de auto in botsing met een motorrijdster. De motor is na het ongeval in brand gevlogen. De brandweer kwam ter plekke om het vuur te blussen.

Bij het ongeluk waren in totaal drie slachtoffers. Eén daarvan, de 22-jarige motorrijdster uit de gemeente Schouwen-Duiveland, overleed ter plekke. De twee andere slachtoffers waren een 19-jarige man en een 17-jarige vrouw die achterin de auto zaten. De bestuurder en de bijrijder, een 18-jarige man uit Goes, raakten niet gewond. Zij zijn overgebracht naar het politiebureau in Goes. De beide gewonden zijn onder politiebegeleiding naar een ziekenhuis gebracht.

De gealarmeerde traumahelikopter is niet meer ter plekke geweest. Bergingsbedrijf Kuzee is ter plekke gekomen om de auto en de motor te bergen. De brandweer van Wolphaartsdijk heeft het wegdek gereinigd. De weg was rond 22.00 uur nog steeds afgesloten voor het verkeer.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rien (28-5-2010 om 10:24)
Er moet gewoon wat strenger op dit soort figuren gecontroleerd worden. Ik vindt dat de zogenaamde blackbox maar eens gebruikt moet gaan worden bij deze risico groep. Er zijn types die menen dat ze te weinig aandacht krijgen en dat uit het zicht van hun ouders in willen halen.
Carolien (28-5-2010 om 00:42)
@Rinus: Natasja hield zich aan haar eigen verantwoording en reed op haar eigen weghelft. En daarom zijn wij die fantastische meid nu kwijt!
Connie en rene van der weele (27-5-2010 om 22:25)
Ongeloof,verdriet en verbijstering,wij denken aan de gehele familie die dit verlies moet zien te verwerken,sterkte.
Rinus (27-5-2010 om 20:58)
Dus hier geld vind ik niet dat deze weg ook weer vol met drempels of andere remmende hindernissen hoeft te worden overgoten. Het gaat om de eigen verantwoording, en niet dat er op elke hoek een politieagent moet staan te controleren.
Rinus (27-5-2010 om 20:57)
Heel triest en onverteerbaar voor de nabestaanden, maar ik heb even een reactie op Jordy zijn bericht. Deze weg leent zich ervoor om hard te rijden. Als iemand zin heeft kan hij op elke weg hard rijden, maar men heeft wel een verantwoording voor zichzelf en andere weggebruikers,
Esmiralda (27-5-2010 om 09:19)
Bah wat een verschrikkelijk nieuws zeg mijn dochtertje kwam gister thuis met nieuws dat haar zwem en gym juf een ongeluk heb gehad maar ze wisten niet of dat ze in het ziekenhuis lag en nu lees ik dit wat verschrikkelijk rust zacht juf natasja heel veel sterkte toegewenst aan haar familie