Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
18 files van totaal 49 km

Vrouw mishandeld op station Middelburg

Toegevoegd: 24-05-2010, 21.06 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Maandag rond 15.00 uur is op het perron van het station aan de Kanaalweg in Middelburg een vrouw mishandeld.

Een man prak de vrouw, een 26-jarige Middelburgse, aan en wilde van haar ov-kaart gebruik maken. Toen de vrouw weigerde gaf de man haar een vuistslag in het gezicht en sloeg haar meerdere malen waardoor de vrouw viel. Terwijl zij op de grond lag schopte de man haar.


Enkele omstanders grepen in en de man vertrok. Bij zijn vertrek smeet hij de tas van de 26-jarige mishandelde vrouw op de grond en verdween door de voetgangerstunnel.

De vrouw hield blauwe plekken, een bloedneus en kapotte kleding en een kapot horloge over aan de mishandeling.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan Floris (6-6-2010 om 16:09)
Waarom laten de personen de dader gewoon gaan. Iemand die "beroofd" wordt, daarna geschopt, moet toch niet maar zomaar weg kunnen? Helaas is het in Nederland zo, dat als je iemand die iets doet, aanpakt jezelf als dader aangemerkt wordt. Ik hoop dat hieraan eens iets gedaan word. J.F.
Geen paars ! fgs (26-5-2010 om 11:23)
En als je dan als omstander zo iemand tot de orde roept om de veiligheid van alle omstanders te waarborgen en de blijkbaar dolgedraaide gestoorde tegen de vlakte mept ben je hier zelf de grote crimineel en kom je zelf in de bak. hoera voor justitie die dit soort los laat lopen en beschermt.
Casimir (25-5-2010 om 21:58)
Ik was een van die "omstanders".. en het is inderdaad vrij ZIELIG dat hij haar aanviel. en daarbij ook als ik het goed heb twee oude mensen van het bankje afduwde wat zeggen ze ook al weer? ...alleen mietjes slaan een vrouw.. of zoiets kortom, klein pikkie, opgefokt, geen stoere jongen.
Ria (25-5-2010 om 20:40)
René, misschien moet je gewoon een keer jezelf verkleden en achter een rollator gaan lopen? dan pakken ze je vast wel!! probeer het maar eens, hoofddoekje op en handtasje in je hand....... suk6!
Jaap (25-5-2010 om 15:46)
Zal wel dezelfde zijn die mij zonder enige toedracht wilde aftuigen. Probleem was alleen dat ik sterker was. Als dat hem is, is het een bekende van de Politie. Gedragsstoornis of niet deze man moet heel heel erg snel worden opgesloten want er volgen anders meer zinloze slachtoffers
D. (25-5-2010 om 13:47)
Waarom wordt er geen website gemaakt waar met giraal bankeren geld kan worden gestort op een rekening van Justitie die op deze wijze beloning uitgegeeft voor informatie over zulke hufters? Zet er gelijk een foto bij die eventueel gemaakt is en we kunnen draaien! Ik stort de eerste euro.
Cookie-instellingen beheren