Weerbericht:
Bewolkt en perioden met regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Hotel Renesse ontruimd na brand

Toegevoegd: 25-05-2010, 03.45 uur - Update: 25-05-2010, 09.51 uur
Door: Roland de Jong
RENESSE - Badhotel Renesse aan de Laone in Renesse is vannacht ontruimd na een middelbrand bij het pand.
 
De brand brak rond 01.50 uur uit en woedde volgens een woordvoerder van de Veiligheidsregio Zeeland aanvankelijk in een schuurtje tegen het pand. De brand werd ontdekt door een nachtportier.


De brandweer van Renesse werd in eerste instantie zonder spoed ter plekke gestuurd, maar uiteindelijk werden er zes brandweervoertuigen ingezet. Er werden ploegen ingezet uit Bruinisse, Scharendijke, Middelburg en Zierikzee.
 
De gasten van het hotel werden uit voorzorg naar buiten gedirigeerd toen het automatisch brandalarm in werking trad als gevolg van de rookontwikkeling. Er werden 15 personen uit diverse kamers gehaald. Zij werden ondergebracht in een ander hotel. Volgens de woordvoerder raakte er niemand gewond.
 
De oorzaak van de brand is volgens de politie nog onbekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren