Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
23 files van totaal 73 km

Fietser gewond door aanrijding

Toegevoegd: 25-05-2010, 15.01 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Maandag om 18.30 uur vond op de kruising Hoogstraat / Varkensmarkt in Middelburg een aanrijding plaats tussen een bromfietser en een fietser.


Een 17-jarige Middelburgse bromfietser kwam uit de richting van de Hoogstraat en verleende op de kruising geen voorrang aan een 43-jarige, van rechts komende, Middelburgse fietser die in de richting van de Vlissingsestraat reed. De fietser liep letsel op aan zijn gezicht en zijn fiets raakte beschadigd. De bromfietser is niet in het bezit van een geldig rijbewijs.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
De wereld van nu (26-5-2010 om 11:37)
Lekker zonder rijbewijs onverzekerd rondscheuren en als je gepakt wordt krijg je meer status bij je "matties" met een taakstraf farce. en wie bedacht ook weer de softie taakstraffen ? laten we daar dit keer maar niet op stemmen ook al maakt het nu beloftes dat ze deze keer echt.. allemaal LEUGENS !
Tommie (25-5-2010 om 18:05)
Is toch heel duidelijk dat je daar geen voorrang hebt, zelfs zonder rijbewijs! Ik hoop voor de fietser dat de schade vergoed wordt. En beterschap natuurlijk!
Cookie-instellingen beheren