Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 10 km

Met de ambulance naar school

Toegevoegd: 26-05-2010, 16.49 uur
De ambulance bezocht vandaag de Prins Willem van Oranjeschool.
De ambulance bezocht vandaag de Prins Willem van Oranjeschool.
© Foto: Tim Koster
Door: Daniƫlle Gillesse & Tim Koster
TERNEUZEN - Vandaag werd Manon Buijze uit Terneuzen door een ambulance thuis opgehaald en naar school gebracht. Manon heeft deze bijzondere rit te danken aan haar deelname aan de speurtocht van ZorgSaam Zeeuws-Vlaanderen tijdens de open dag op 20 maart jl. waaraan zo'n 150 kinderen aan mee deden.


De ambulance haalde Manon vanochtend vroeg bij haar huis op. Aangezien deze dag Manon en haar tweelingzusje Kristel jarig zijn, mocht ook Kristel met de ambulance meerijden. Vervolgens bracht de ambulance beide zusjes naar hun school, de Prins Willem van Oranjeschool aan de Leeuwenlaan in Terneuzen.

Ook bracht het ambulanceteam na de rit naar school een bezoek aan groepen 5a en 5b, de klassen waar de zusjes in zitten. De leerlingen konden de ambulance van dichtbij bekijken en het ambulanceteam gaf de leerlingen kort uitleg over hun werkzaamheden.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren