Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
26 files van totaal 92 km

Boetes bij verkeerscontrole Ritthem

Toegevoegd: 28-05-2010, 15.56 uur
Door: Manfred Berrevoets
RITTHEM - Donderdag is er op de Ritthemsestraat in Ritthem een verkeerscontrole gehouden. Hierbij zijn 33 bekeuringen uitgedeeld.


Er vielen 18 bekeuringen voor het overschrijven van de maximaal toegestane snelheid. Dertien automobilisten droegen geen autogordel en van één auto was de APK niet in orde.

Tot slot zagen de agenten een automobilist niet handsfree bellen. Hiervoor werd ook een bekeuring uitgedeeld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Noevie (28-5-2010 om 19:40)
Niet handsfree bellen moet meer aangepakt worden!! Je ziet het gewoon te vaak. Meteen een goede optie om de pot van Denhaag wat te spekken zodat we wat minder belastingen hoeven te betalen..!
Wim (28-5-2010 om 19:16)
Dan mogen ze ook eens in Oost-Souburg doen ,in de regentessestraat eens flink controleren dagelijks rijden ze hier door eenrichtingsstraat en met hoge snelheden word je niet goed van aanpakken die handel..
Niet bekeurd (28-5-2010 om 16:54)
Deze weg is NIET gevaarlijk maar het is wel weg waar arbeiders van Vlissingen-oost gebruiken dus lekker druk, lekker makkelijk, kassa! Politie moet dieven zoeken niet simpele mensen die van ze werk terugrijden. Btw. stonden ze geparkeerd bij bordje 50. Net de voor mag je 80 rijden.
Cookie-instellingen beheren