Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
99 files van totaal 386 km

Herrieschopper opgepakt in Middelburg

Toegevoegd: 28-05-2010, 15.58 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Vrijdagmorgen is in de wijk Mortiere in Middelburg een 58-jarige man uit de gemeente Middelburg opgepakt.


De man zorgde al een aantal maanden voor overlast in de wijk door in tuinen te lopen en kleine diefstallen te plegen. Vanmorgen was hij binnengedrongen in een woning in de Bluesroute en had een portemonnee weggenomen. De bewoonster kon hem overmeesteren en de portemonnee van hem afpakken.

Na de politie te hebben gebeld is de man in de B. Smithstraat opgepakt. Hij is in verzekering gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Pink (29-5-2010 om 18:42)
GIRLPOWER!:D Goed gedaan!
Fourty9 (28-5-2010 om 19:25)
Een aantal maanden?!? Eigenlijk wel te begrijpen. Als je in Middelburg de politie op 0900-8844 belt in verband met ondervonden overlast is meestal de eerste vraag "Kunt u betrokkene hier niet over aanspreken?" De burger mag het eerst proberen zelf op te lossen.
Johan (28-5-2010 om 16:51)
Deze meneer is al een keer eerder opgepakt door de politie maar na 20 minuten kwam hij weer vrolijk door de straat gefiets dus nu maar eens een poosje opbergen lijkt mij.
Cookie-instellingen beheren