Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Meisje (12) lastig gevallen in Goes

Toegevoegd: 28-05-2010, 23.00 uur
Door: Roland de Jong
GOES - Op de Leliestraat in Goes is vanmiddag een 12-jarig meisje lastig gevallen door een onbekende jongeman.


Het voorval vond rond 15.00 uur plaats. De dader is een 16 á 17 jaar oude jongen die ongeveer 1.80 meter lang was. Hij had een licht getinte huidskleur, donker, achterover gekamd haar en hij droeg een zwarte leren jas met elastiek aan de onderzijde en een zonnebril met smalle glazen.

De jongen benaderde het meisje ter hoogte van het Leger des Heils. De politie is op zoek naar getuigen. Zij worden verzocht zich te melden op het politiebureau of op telefoonnummer 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Moeders (31-5-2010 om 18:19)
Te gek voor woorden!sterkte meid!!!!! @ melissa als je weet dat het daar regelmatig ook gebeurd, geef dit dan door aan de politie, is het niet voor jezelf dan voor eventuele andere slachtoffers te beschermen. Hoe meer klachten hoe meer aandacht! (misschien heb je het gemeld?) dan heb ik niets gezegd
Melissa (31-5-2010 om 12:08)
Doe eens een rondje in goes noord.
Zonnebril (31-5-2010 om 09:44)
Tegenwoordig kan je ook al niet meer overdag naar school,Is dan iedereen verplicht om een bodyguard tenemen Och nee ook dat niet kijk maar een naar Milly Boele,en dat was nog wel een politie agent !!!!! Oppassen geblazen meiden
Cookie-instellingen beheren