Politie vordert twee rijbewijzen in

Toegevoegd: 29-05-2010, 10.33 uur

Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Door de politie zijn afgelopen nacht de rijbewijzen ingevorderd van twee Belgische automobilisten die onder invloed van alcohol achter het stuur zaten.

Op de Gouden Polderdijk in Waterlandkerkje werd om 02.30 uur een 22-jarige automobilist uit Evergem betrapt op rijden onder invloed. Omdat hij een beginnend bestuurder is en de uitslag van de ademanalyse hoger was dan 350 ugl (uitgeademde lucht), nl 415 ugl werd zijn rijbewijs ingevorderd.

Tegen 03.00 uur kreeg op de Philipsweg een 20-jarige automobilist uit Zomergem een stopteken. Ook hij had als beginnend bestuurder teveel alcohol gedronken, nl 600 ugl. Ook hij moest zijn rijbewijs inleveren.



Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750