Arrestant trapt ruit politieauto in

Toegevoegd: 29-05-2010, 21.50 uur

Door: Roland de Jong
GOES - Door de politie zijn vrijdagavond in Goes twee mannen aangehouden na een melding van een vernielde ruit. Na de aanhouding sneuvelde er nog een tweede ruit: één van de ruiten van een politieauto werd ingetrapt.

Rond 19.30 uur gingen agenten ter plaatse na een melding dat op de Westwal twee personen met bakstenen tegen een woningruit hadden gegooid. Naar aanleiding van het signalement kon de politie de twee aanhouden. Het bleek te gaan om een 20-jarige man uit Heinkenszand en een 21-jarige man uit de gemeente Borsele.

De 20-jarige werd geboeid achter in een politieauto geplaatst. De andere man moest, eveneens geboeid, even wachten op een tweede politieauto. Hij probeerde steeds weg te lopen en beledigde de agenten. Vervolgens hoorde de agenten een harde knal waarna bleek dat de 20-jarige man die al in de politieauto zat, de zijruit van de auto eruit had getrapt. Een agent die naar hem toeging werd in zijn gezicht gespuugd.

Uiteindelijk lukte het de agenten de mannen, die zich zeer beledigend en bedreigend gedroegen, over te brengen naar het politiebureau.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
1+1=2 (31-5-2010 om 11:12)
De belastingbetaler kan weer voor de schade opdraaien ? Net zoals rijkswaterstaat nu olie gaat opruimen voor BP terwijl die zelf ook best de nederlandse apparatuur kan kopen ? Nee, nederland geeft het gratis weg en dan hebben we het over de economie die achterblijft en strenge bezuinigingen.
Hans (31-5-2010 om 07:24)
De politie pakt heus wel aan, ze zijn toch gepakt. Nu justitie nog met hogere straffen. Hulde aan de politie.
Rinus (30-5-2010 om 20:13)
Wat de gedupeerde mensen meegmaakt hebben, is al schrikken voor hun. En nu het maatschappelijke gedeelte, wie betaald meestal de schade?? Ik denk wij met zijn allen!!!!!.De schade ruit, politieauto, politie inzet. Gevangenis + flinke boete en alle schade laten betalen.
Hennie (30-5-2010 om 18:53)
Ik loop inmiddels al meer dan 60 jaar mee Mrx (waarom verstop je je eigenlijk?) en ik kan je zeggen dat elke gestrafte, na de straf, gewoon verder gaat! Ophangen of afschieten dus! Dan pas ben je er ook echt van af! Verder geen mededogen, dat hebben criminelen nu eenmaal ook niet! Wist je dat al?
MrX (30-5-2010 om 12:58)
Nou Hennie, ophangen gaat wat ver. Maar een flinke werkstraf zou wel volstaan. Zij worden gestraft door vrijheidsbeperking en flink te werken en wij hebben er wat aan als ze gratis voor ons werken.
Boer power (30-5-2010 om 12:07)
Werden deze figuren soms onterecht vastgehouden omdat het op slechts een beschrijving beruste ? zelfs dan zijn dergelijke gedragingen niet te tolereren. opsluiten en zware werkstraf overdag. maar dat vind de rechter vast veel te streng. en henny, vergeet je bloeddruk pillen niet.