Arrestant trapt ruit politieauto in

Toegevoegd: 29-05-2010, 21.50 uur

Door: Roland de Jong
GOES - Door de politie zijn vrijdagavond in Goes twee mannen aangehouden na een melding van een vernielde ruit. Na de aanhouding sneuvelde er nog een tweede ruit: één van de ruiten van een politieauto werd ingetrapt.

Rond 19.30 uur gingen agenten ter plaatse na een melding dat op de Westwal twee personen met bakstenen tegen een woningruit hadden gegooid. Naar aanleiding van het signalement kon de politie de twee aanhouden. Het bleek te gaan om een 20-jarige man uit Heinkenszand en een 21-jarige man uit de gemeente Borsele.

De 20-jarige werd geboeid achter in een politieauto geplaatst. De andere man moest, eveneens geboeid, even wachten op een tweede politieauto. Hij probeerde steeds weg te lopen en beledigde de agenten. Vervolgens hoorde de agenten een harde knal waarna bleek dat de 20-jarige man die al in de politieauto zat, de zijruit van de auto eruit had getrapt. Een agent die naar hem toeging werd in zijn gezicht gespuugd.

Uiteindelijk lukte het de agenten de mannen, die zich zeer beledigend en bedreigend gedroegen, over te brengen naar het politiebureau.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Row (30-5-2010 om 11:43)
Waar gaat het heen met de maatschappij...Is het karakter? Opvoeding? Alcohol? Maar je bent niks zonder RESPECT! En dat kan je niet aangeleerd worden... Deze jongens hebben dat blijkbaar niet, maar ik geloof wel dat vrouwe Justitia hier een goeie passende straf voor heeft..In elk geval een hoge boete
SlowRider (30-5-2010 om 11:06)
Dit komt omdat er hier zo'n bijzonder streng beleid is denk ik... Volgende keer doen ze het weer. Dit moet je eens doen in een land als bijv. Turkije, slaan ze je gelijk helemaal lam, zoals het hoort.
Pipa (30-5-2010 om 10:41)
Zulke kereltjes moeten gewoon voor minstens een jaar of 5 onder een streng regiem in een werkkamp geplaatst worden zoals in de VS of Rusland. Ze zullen er hopelijk als een totaal ander mens uitkomen
Rogue (30-5-2010 om 09:57)
Goed aanpakken die handel! Ophangen heeft geen zin; daar leren ze niks van en komen ze er wel heel makkelijk mee weg (dat is met alle ernstige daden/daders trouwens). De daders zouden moeten mee maken wat hun slachtoffer-s- heeft meegemaakt...
Erik (30-5-2010 om 09:38)
Hem voor straf de ruit zelf vervangen
Cor (30-5-2010 om 09:26)
Helemaal met je eens Hennie kansloos!!! Misschien moet de diensthond hier eens een halfuurtje mee spelen en dan thuis afleveren.