Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 27 km

Arrestant trapt ruit politieauto in

Toegevoegd: 29-05-2010, 21.50 uur
Door: Roland de Jong
GOES - Door de politie zijn vrijdagavond in Goes twee mannen aangehouden na een melding van een vernielde ruit. Na de aanhouding sneuvelde er nog een tweede ruit: één van de ruiten van een politieauto werd ingetrapt.


Rond 19.30 uur gingen agenten ter plaatse na een melding dat op de Westwal twee personen met bakstenen tegen een woningruit hadden gegooid. Naar aanleiding van het signalement kon de politie de twee aanhouden. Het bleek te gaan om een 20-jarige man uit Heinkenszand en een 21-jarige man uit de gemeente Borsele.

De 20-jarige werd geboeid achter in een politieauto geplaatst. De andere man moest, eveneens geboeid, even wachten op een tweede politieauto. Hij probeerde steeds weg te lopen en beledigde de agenten. Vervolgens hoorde de agenten een harde knal waarna bleek dat de 20-jarige man die al in de politieauto zat, de zijruit van de auto eruit had getrapt. Een agent die naar hem toeging werd in zijn gezicht gespuugd.

Uiteindelijk lukte het de agenten de mannen, die zich zeer beledigend en bedreigend gedroegen, over te brengen naar het politiebureau.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bart (30-5-2010 om 08:28)
De kolenmijnen openen in limburg en nooit meer het daglicht laten zien
Goesenaar (30-5-2010 om 01:18)
Wat een kleine mannetjes
Hennie (29-5-2010 om 22:17)
Mislukkelingen in de maatschappij. Wat moet je met die troep? 10 jaar vastzetten? Kost ons klauwen met geld. Ophangen? Mag niet! Zou wel een goede oplossing zijn!
Cookie-instellingen beheren