Weerbericht:
Eerst plaatselijk (mot)regen, overdag droog en perioden met zon
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Middelbrand aan de Rotterdamsekaai in Middelburg

Toegevoegd: 05-02-2006, 05.52 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

MIDDELBURG - In een pand aan de Rotterdamsekaai in Middelburg heeft vannacht enige tijd een middelbrand gewoed.

Rond vijf voor half drie 's nachts zagen jongeren rook komen uit het pand van het "Juridisch Loket". Daarop belden zij de brandweer. Omdat er mogelijk nog mensen in het pand zouden zijn en omdat er mogelijk sprake was van een kelderbrand schaalden de centralisten direct zelf op naar "middelbrand".

Dit resulteerde in een alarmering voor de tankautospuit 4530 (Stromenweg), de tankautospuit 4535 (Veerseweg) en de ladderwagen 4550 (Stromenweg). Ook ging de Officier Van Dienst 4595 van de Stadsgewestelijke brandweer Vlissingen/Middelburg richting het brandadres.

Voor de zekerheid werd ook een ambulance ter plaatse gestuurd. De inzet van het ambulancepersoneel bleek echter niet nodig. De brand kon snel worden geblust. Omdat ook rook waargenomen zou zijn bij het dak van het pand werd het dak kort geïnspecteerd door middel van de ladderwagen.

De brand zou zijn ontstaan tijdens kluswerkzaamheden in het pand. Over eventuele schade is niets bekend.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750