Inbraken voertuigen, auto en scooter weg

Toegevoegd: 30-05-2010, 15.44 uur

Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Dit weekeinde zijn er meerdere inbraken geweest in voertuigen. Een personenauto en een scooter werden ook daadwerkelijk ontvreemd.

In de nacht van zaterdag op zondag werden op een bedrijfsterrein aan de Schoorkenszandweg in 's-Gravenpolder twee bestelauto's opengebroken. Uit de auto's werd een aanzienlijke hoeveelheid gereedschap gestolen.

Zaterdag tussen middernacht en 05.00 uur werd op de Graaf Jansdijk in Westdorpe een scooter gestolen. De scooter stond op slot. Het gaat om een zwarte Yamaha CS50 met kenteken FJ-711-V. De waarde is niet bekend.

Op de Stationsweg in Hulst werd zondag tussen 09.30 en 10.30 uur een personenauto gestolen. De auto was niet afgesloten en de sleutel stak in het contact. Het gaat om een zwarte BMW 320D met kenteken 09-NH-ZK. De waarde van de auto is onbekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750