Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 31 km

Motorrijder 76km per uur te hard

Toegevoegd: 30-05-2010, 22.31 uur
Door: Roland de Jong
RITTHEM - Op de Ritthemsestraat bij Ritthem is zondagmiddag het rijbewijs van een 40-jarige Middelburgse motorrijder ingevorderd omdat hij veel te hard reed.


De man reed met een gecorrigeerde snelheid van 156 kilometer per uur over de weg waar een maximumsnelheid geldt van 80 kilometer per uur.

De man moest zijn rijbewijs ter plekke inleveren.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Caveman (3-6-2010 om 13:52)
Je kiest er bewust voor om geen richting aan te geven oid of om (te) hard te rijden. Dan moet je de gevolgen ook accepteren. Iedereen rijdt wel eens (te) hard, maar dan moet je niet piepen als je wordt gepakt. Terecht dus dat hij z'n rijbewijs moest inleveren. Stof tot nadenken!
De Egel (1-6-2010 om 08:45)
Als iemand die te hard rijd al voor crimineel uitgemaakt worden, hoe noem je dan een moordenaar, verkrachter, mensenhandelaar, drugsdealer, straatterroristen? Al deze moraalridders hebben zeker nog nooit wat mispeuterd? Altijd belastingformulier netjes ingevuld, nooit iets "gebruikt" van de baas?
Kb (31-5-2010 om 17:28)
Pfff, deze kerel was zeker iets te enthousiast ja, maar die reacties ! @jan: je MOET geen medeleven betuigen, dit mag. @netjes: een crimineel overvalt tankstations, een directeur kan ook te hard rijden.... hebben die ook geen verstand? @rinus: ezels zijn dieren.
Ben (31-5-2010 om 16:28)
Heerlijk weer zo'n wegpiraat een poosje van de weg daar en hoop op een flinke boete , zelfs vandaag nog ben ik op die weg nog bijna geschept met mijn scooter door .....ja hoor weer zo'n bluffertje in een zwarte auto die van scheldepoort af kwam , en hij reed echt geen 80 hoor
@nutteloze reacties (31-5-2010 om 14:50)
Dus jullie maken nooit fouten in het verkeer? Richting aangeven (rotondes!), netjes stoppen bij oranje licht, hands-free bellen, niet onnodig linksrijden, gordel dragen. Er zijn genoeg weggebruikers die gevaarlijke situaties veroorzaken, en dat zijn echt niet altijd de hardrijders. Criminelen ROFL.
Rebelwithacause (31-5-2010 om 14:44)
Exactly Jan,jij slaat tenminste de spijker precies op zn kop.en volgende week rijdt zo n drank/annex roekeloosrijder zn eigen kapot op een boom,dan ineens is t een zielig iemand,omdat ie dood is door eigen toedoen,en half zeeland leeft dan ineens mee...its a mixedup world,too much mixup mixedup !!
Cookie-instellingen beheren