Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonde bij bedrijfsongeval Sas van Gent

Toegevoegd: 31-05-2010, 09.25 uur
Door: Roland de Jong
SAS VAN GENT - Bij een bedrijfsongeval op een terrein aan de Wervenweg in Sas van Gent is maandagmorgen een 24-jarige Terneuzenaar gewond geraakt aan zijn hoofd. Hij is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in zijn woonplaats.


Samen met een 22-jarige man uit Axel was de Terneuzenaar rond 06.00 uur begonnen met werkzaamheden in een droogdok. Beiden wilden een gangway/trap van een schip in het droogdok halen. Het slachtoffer stond hier nog op toen de trap begon te schuiven. Hij wilde er af springen en kwam met zijn hoofd ten val tegen het schip. Hij kon vervolgens op eigen kracht het dok uitkomen.

In eerste instantie was ook de Medische Urgentiegroep (MUG) uit België gewaarschuwd, maar deze werd later geannuleerd. De Arbeidsinspectie is in kennis gesteld van het bedrijfsongeval.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren