Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Automobilisten rijden flink te hard

Toegevoegd: 31-05-2010, 09.28 uur
Door: Roland de Jong
NISSE - Tijdens een snelheidscontrole op de Drieweg in Nisse zijn zondagavond de rijbewijzen ingevorderd van twee automobilisten.


Tussen 19.30 en 21.30 uur werden een zestal snelheidsovertredingen boven de 90 kilometer gemeten waarvan twee bestuurders hun rijbewijs moesten inleveren omdat ze meer dan 50 kilometer per uur te hard reden.

Op de Drieweg, waar een snelheid van 60 kilometer per uur is toegestaan, passeerde een 23-jarige automobiliste uit Heinkenszand de laser met een snelheid van 111 kilometer per uur. Ook een 57-jarige automobilist uit de gemeente Borsele reed te hard, namelijk 112 kilometer per uur.

Beide bestuurders werden aan de kant gezet waarna hun rijbewijs werd ingevorderd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jaa (1-6-2010 om 23:16)
Misschien klinkt dit hard maar ik hoop dat de mensen die constant als een gek tehard rijden en een gevaar voor andere zijn zichzelf een keer tegen een boom aanrijden. teveel mensen overlijden door mensen die te hard komen aanscheuren. hier moet hard tegen opgetreden worden.
DeEgel (1-6-2010 om 08:38)
Straf moet in evenwicht zijn met het delict. Rijbewijs afpakken treft iemand onevenredig zwaar. In die lijn denkend moet een arts die een fout maakt zijn licentie kwijt raken, politici die liegen of meer uitgeven dan begroot uit het ambt gezet worden, etc. Gebeurt ook niet. Wel reëel blijven graag.
Francois (1-6-2010 om 03:25)
Zit een groot verschil tussen flitsen en een snelheidscontrole waarbij je word staande gehouden. Zo vaak gezien dat je word ingehaald en uiteindelijk voor hetzelfde verkeerslicht stil staat. Hooguit op een snelweg wat harder rijden heeft misschien zin, moet je weer niet in een file komen...
Snelheidsovertreder (1-6-2010 om 00:35)
Wat een stel wereldvreemden hier! Even voor de duidelijkheid, we hebben het hier over een nazomeravond, op zondag, tijdens licht en een verlaten afgestorven polderweg die nog net het predicaat N-weg meekrijgt. controleren in bebouwde kom zou beter zijn idd! 80-km weg van maken met fietspadscheiding!
Iemand die snelheidsovertreders zooooo zat is (31-5-2010 om 20:29)
@Karel; Pardon hoor, maar 52 km te hard is niet een paar km te hard. Ik heb ook een uitnodiging voor je: ik nodig je uit je aan de snelheid te houden voor je iemand doodrijdt of zwaar verwond of neem anders preventief plaats in hotel Torentijd voor het zover komt! Lever je moordwapen maar in!!!
Rene (31-5-2010 om 13:27)
@ karel: ik rij al tientallen jaren en heb nog nooit een uitnodiging van een weg ontvangen, 'k denk dat de bestuurders zich zelf uitnodigen tot overtreden.
Cookie-instellingen beheren