Weerbericht:
In het noorden een enkele bui. Overdag perioden met zon en kans op een bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Beknelling bij ongeluk Eede

Toegevoegd: 31-05-2010, 13.54 uur
Door: Manfred Berrevoets
EEDE - Bij een ongeluk met beknelling op de kruising van Sara Beijtsweg met de Lievensweg in Eede zijn vanochtend twee personen gewond geraakt.
 
Een 61-jarige automobilist uit de gemeente Sluis reed over voornoemde weg en zag een andere personenauto, die over de Lievenweg reed, over het hoofd. Hierdoor verleende de 61-jarige man ook geen voorrang aan de auto die voor hem van rechts kwam. Deze auto werd bestuurd door een 21-jarige man uit de gemeente Sluis.


De 21-jarige is met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. Ook een vrouwelijke passagier van 21 jaar (uit dezelfde gemeente) is overgebracht naar het ziekenhuis. De 61-jarige man krijgt een proces-verbaal.

De brandweer van Oostburg kwam ter plekke om de betrokkenen uit hun auto te knippen. De weg was enige tijd afgesloten vanwege technisch onderzoek.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bezorgde nederlander (3-6-2010 om 09:56)
Zeker wanneer zo'n ouder iemand er om bekend staat roekeloos te rijden en zonder enig besef anderen in gevaar brengt. Ik vind dat dit soort mensen harder aangepakt moet worden!
Bezorgde Burger (1-6-2010 om 13:16)
Steeds vaker het bericht dat een ouder iemand iets "over het hoofd" ziet met soms fatale gevolgen. Jonge hardrijders rijden meestal zichzelf dood. Oudere mensen brengen andere in gevaar... Zoals al vaker gebleken. Het is jammer maar deze mensen zijn een gevaar op de weg (voor zichzelf en andere!!!)
Cookie-instellingen beheren