Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Joyrider (17) botst tegen boom

Toegevoegd: 01-06-2010, 10.58 uur
Door: Manfred Berrevoets
'S-GRAVENPOLDER - Op de Baarlandsezandweg is maandagavond rond 23.45 uur een 17-jarige jongen uit 's Gravenpolder aangehouden voor joyriden.
 
De jongen wilde een eindje in een auto gaan rijden en had die zonder toestemming meegenomen van een kennis. Op de t-splitsing Bernhardweg-oost met de Baarlandsezandweg ging het mis. Daar verloor hij de controle over de auto en botste tegen een boom.


De 17-jarige jongen kwam met de schrik vrij maar de auto raakte beschadigd aan de voorzijde. Na zijn aanhouding werd hij meegenomen naar het politiebureau in Goes voor verhoor. Daar werd ook zijn brommerrijbewijs ingevorderd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ja-Ja (2-6-2010 om 09:09)
Ik geloof niets meer van die verhaaltjes van dat hij ging rijden zonder toestemming van autoeigenaar. Het gebeurt de laatste tijd steeds meer. Autoeigenaar moet ,net als op zijn portennee ,goed op zijn autosleutels letten. Hij blijft verantwoordelijk ook voor de schade.
Bas (1-6-2010 om 20:08)
Beter een jaartje wachten en je rijbewijs halen dan op deze manier een proces verbaal krijgen. Beter nadenken de volgende keer.
Erwin (1-6-2010 om 19:34)
Door schade en schande wordt men wijs alleen kost het deze keer wel lekker veel voor de brokkenpiloot. Eerste 5 jaar geen rijbewijs laten halen en op de fiets. zal geen 2 de keer meer een auto meenemen.
S (1-6-2010 om 14:25)
Tjonge wees maar blij dat je niemand hebt aan gereden onverandwoord dit! laat hou dat rijbewijs nog maar een aantal jaren in.. zou niet verkeerd zijn.. hopen dat je wel kunt fietsen
Nomnomnom (1-6-2010 om 11:42)
Echt keiharde onzin dat zijn brommerrijbewijs is ingenomen. Staat volledig los van dit delict. Lekker schoffelen + mooie boete voor die jongen! (verkoop je scooter)
Cookie-instellingen beheren