Weerbericht:
Veel zon, zaterdag enkele graden warmer
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Gewonden bij eenzijdig ongeval in Middelburg

Toegevoegd: 05-02-2006, 05.54 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

MIDDELBURG - Bij een eenzijdig ongeval in Middelburg zijn in de nacht van zaterdag op zondag twee personen gewond geraakt.

Rond vier uur reed een personenauto vanaf de Stationsbrug in de richting van het Stadskantoor. Door nog onbekende oorzaak reed de bestuurd(st)er van de auto tegen een stoeprand. Net voorbij het busstation kwam de auto tegen een lantaarnpaal tot stilstand.

De twee inzittenden van een auto, een 24-jarige man en een 24-jarige vrouw, raakten beiden gewond. Beiden hadden hoofd- en nekletsel. Ze zijn per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Vlissingen.

De dienst Verkeers Ongevallen Analyse heeft onderzoek gedaan naar het ongeval. De exacte oorzaak is nog niet bekend. De auto is total loss.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750