Weerbericht:
Vrij helder, morgen overwegend bewolkt en af en toe regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Krantenbezorger beroofd in Terneuzen

Toegevoegd: 01-06-2010, 11.01 uur
Door: Manfred Berrevoets
TERNEUZEN - Op de Grenulaan is dinsdagmorgen een 60-jarige krantenbezorger beroofd van zijn portemonnee door twee mannen.


Omstreeks 06.30 uur was hij kranten aan het bezorgen toen er ineens twee mannen voor zijn neus stonden. Eén van de mannen bedreigde hem met een wapen en eiste geld. Het slachtoffer, die hevig was geschrokken, gaf meteen zijn portemonnee af waarna de twee mannen wegliepen in onbekende richting.

De politie in Terneuzen is op zoek naar getuigen of mensen die voor of na de beroving iets is opgevallen. De twee daders droegen beiden donkere kleding en hadden een capuchon over hun hoofd. Getuigen kunnen bellen met 0900-8844.


Locatie op de kaart

Laatste nieuwsvideo's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
De Egel (2-6-2010 om 19:28)
Ik wens de bezorger veel sterkte. Maar ja, zolang er horden mensen zijn die een hardrijder crimineel noemen, zal de beperkte capaciteit van het KLPD niet worden ingezet waar het thuishoort. Namelijk bij de bestrijding van die delicten die het rechtsgevoel van de burger echt schofferen.
Jan (2-6-2010 om 12:29)
Dit is weer een vehaal waar iedereen mee te maken heeft en krijgt want dit zal alleen maar erger in NL want ze moeten toch te eten hebben en van de regeering hoeft men niet terekenen de komende jaren
Onbekend (2-6-2010 om 07:47)
Ik wens deze man heel veel strerkte toe.!! ik ben ook bezorger ,maar lijkt me verschrikkelijk..!! zo s morgens vroeg in je uppie.!!
Ron (2-6-2010 om 07:38)
Het moet echt niet veel gekker worden , wat een tuig..zelfs dieven zoals die capuchon dombo"s worden steeds brutaler maar ja het kan hier in Nederland
Terneuzenaar (1-6-2010 om 20:52)
Jeetje,wat zal deze meneer ontzettend geschrokken zijn. Veel sterkte hoor!!!
Krantenlezer (1-6-2010 om 20:04)
Allereerst sterkte voor de krantenbezorger!!!We hopen, dat ze de daders heel snel te pakken krijgen. Dit is gewoon schandalig!!!! Doe je jewerk, pak je zo uit!!!
Cookie-instellingen beheren