Weerbericht:
Zacht en droog najaarsweer, overdag veel zon
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Krantenbezorger beroofd in Terneuzen

Toegevoegd: 01-06-2010, 11.01 uur
Door: Manfred Berrevoets
TERNEUZEN - Op de Grenulaan is dinsdagmorgen een 60-jarige krantenbezorger beroofd van zijn portemonnee door twee mannen.


Omstreeks 06.30 uur was hij kranten aan het bezorgen toen er ineens twee mannen voor zijn neus stonden. Eén van de mannen bedreigde hem met een wapen en eiste geld. Het slachtoffer, die hevig was geschrokken, gaf meteen zijn portemonnee af waarna de twee mannen wegliepen in onbekende richting.

De politie in Terneuzen is op zoek naar getuigen of mensen die voor of na de beroving iets is opgevallen. De twee daders droegen beiden donkere kleding en hadden een capuchon over hun hoofd. Getuigen kunnen bellen met 0900-8844.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
J.w.s. (1-6-2010 om 19:57)
Belachelijk! stelletjes rotzakken! Die bezorger durft amper meer over straat alleen. En denk je dat ze nog gepakt worden? ho maar! Aanpakken die lui!
Willem (1-6-2010 om 17:42)
Wat een ziellige gasten zeg ow ow dit gaat later knagen aan hun geweten en liggen ze snachts te huilen in bed omdat ze dan zelf in zien dat ze niks waard zijn .
Joke (1-6-2010 om 15:30)
Het moet niet gekker worden, zeg! Voor de krantenbezorger sterkte gewenst om dit een plekje te geven.
A. (1-6-2010 om 14:36)
Je kan dus zelfs hier in Terneuzen je werk niet eens meer normaal doen. Waar gaat het heen. Sterkte voor het slachtoffer,hopelijk worden de daders snel gepakt!
Bloem (1-6-2010 om 13:40)
Moet tog niet gekker worden in zeeland kan je dan nergens rustig meer over straat om bang te zijn omdat van die jongens te beroert zijn om zelf te werken plaats van iedreen te rippen..en waar is politie zeeland nergens met andre on belangrijker dingen bezig..
A Blom (1-6-2010 om 12:43)
Dit is echt belachelijk hoe durven ze het. hopen dat ze gouw gepakt worden. en heel veel sterkte voor de bezorger
Cookie-instellingen beheren