Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Krantenbezorger beroofd in Terneuzen

Toegevoegd: 01-06-2010, 11.01 uur
Door: Manfred Berrevoets
TERNEUZEN - Op de Grenulaan is dinsdagmorgen een 60-jarige krantenbezorger beroofd van zijn portemonnee door twee mannen.


Omstreeks 06.30 uur was hij kranten aan het bezorgen toen er ineens twee mannen voor zijn neus stonden. Eén van de mannen bedreigde hem met een wapen en eiste geld. Het slachtoffer, die hevig was geschrokken, gaf meteen zijn portemonnee af waarna de twee mannen wegliepen in onbekende richting.

De politie in Terneuzen is op zoek naar getuigen of mensen die voor of na de beroving iets is opgevallen. De twee daders droegen beiden donkere kleding en hadden een capuchon over hun hoofd. Getuigen kunnen bellen met 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Robin (1-6-2010 om 12:25)
Waar gaat het toch heen met deze wereld? Die arme man wil zijn werk doen en wordt vervolgens op zo'n laffe manier overvallen. Diep triest.
Geert grijpstra (1-6-2010 om 12:11)
Vraag me af of er nog wel eens politie op straat is 's nachts. Schande in Terneuzen met al die inbraken en nu dit weer.
Terneuzenaar (1-6-2010 om 11:58)
Hier heb je ook wel lekker veel aan. Mensen met zwarte kleding en een capuchon over het hoofd. Waren er niet meer kenmerken, straks vind je iedereen die in het zwart loop verdacht. En wat voor wapen was het een tazer,of wat voor wat moetten we uitkijken.
Ilonie (1-6-2010 om 11:15)
Hier word ik echt helemaal gek van. Houd het nou nooit op?? Wat bezielt deze gekken nu weer om iemand zo te traumatiseren.
Souburger (1-6-2010 om 11:12)
NOU het moet echt niet gekker worden,.. Die mensen staan vroeg op om een centje bij te verdienen en dan dit.. waar gaat dat naar toe in deze maatschappij?
Jolanda (1-6-2010 om 11:05)
Nu ben je zelfs als krantenbezorger al niet meer veilig, waar gaat het naar toe in deze wereld
Cookie-instellingen beheren