Weerbericht:
Geleidelijk opklaringen, morgen vooral in het zuidoosten een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 34 km

Winkeldievegge betrapt in Vlissingen

Toegevoegd: 01-06-2010, 23.58 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Dinsdagmiddag omstreeks 16.15 uur is een 23-jarige winkeldievegge aangehouden door medewerkers van C&A in Vlissingen.


De vrouw, afkomstig uit Middelburg, had kleding, sieraden en een tas gestolen bij C&A in Vlissingen. Zij werd betrapt door één van de medewerkers die haar overdroeg aan agenten van de Zeeuwse politie.

De vrouw is overgebracht naar het politiebureau. Op dit moment wordt zij verhoord. Tegen haar wordt proces-verbaal opgemaakt.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlinder (2-6-2010 om 21:52)
@Fred:ja, we moeten iets en dat is werken voor ons geld zodat we kunnen kopen wat we nodig hebben. Ik moet ook sparen om een broek te kunnen kopen en ben trots als het weer lukt. Ik ben het met je eens dat we flink geplukt worden door de overheid, maar diefstal is nooit een optie.
Fred (2-6-2010 om 13:00)
Ja praat niks goed maar de dag vandaag moet je wel iets de overheid besteel ons waar we bij staan en eten moet je ook maar kleding nou doe het maar dus ja en politie een wonder dat ze die vrouw niet opsluiten alleen maar omdat ze blank is
Anja (2-6-2010 om 10:05)
Mooi zo Laat ze maar flinke boete betalen(paar honderd euro ) EN ook de kleding betalen en deze niet terug geven Zo leert ze er misschien van
Cookie-instellingen beheren