Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
85 files van totaal 308 km

Brandweer bij ongeluk Middelburg

Toegevoegd: 02-06-2010, 10.25 uur
De brandweer maakt de motorkap open.
De brandweer maakt de motorkap open.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De brandweer is vanochtend ingezet na een aanrijding op de Schroeweg in Middelburg.


Rond 09.05 uur kwamen op de kruising Schroeweg-Torenweg een personenauto en een bestelbusje met elkaar in botsing. De inzittende van het busje raakte gewond en werd met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Rond 09.25 uur werd ook de brandweer ter plekke gestuurd. De politie constateerde dat er rook kwam vanonder de motorkap van de auto. De accu bleek kortsluiting te maken. Voor de zekerheid kwam de brandweer ter plaatse. Die heeft de motorkap met een spreider omhoog geduwd. Hierna heeft een medwerker van bergingsbedrijf Kuzee de accu losgekoppeld.

De brandweer heeft het wegdek nog gereinigd en hierna is de auto geborgen. De personenauto kon na het ongeluk op eigen kracht weer verder. De oorzaak van de kop-staartbotsing is niet bekend.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Els (2-6-2010 om 19:19)
Hallo veel sterkte in ales ik hoop dfat je snel op mag knappen gr els
Noevie (2-6-2010 om 19:11)
Ik reedt toevallig ook op de schroeweg toen de brandweer eran kwam, uiteraard met de nodige haast. Ik wil via deze weg ff kwijt dat de mensen baan moeten maken als de brandweer in het midden van de weg aankomt..erg frustrerend voor de chauffeur van de brandweerauto als die er niet langs kan..! mvg
Cookie-instellingen beheren