Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 13 km

Gestolen BMW beschadigd terug

Toegevoegd: 02-06-2010, 15.18 uur
Door: Roland de Jong

ROERMOND - In Roermond heeft de politie zondagavond twee mannen aangehouden in verband met de diefstal van een BMW diezelfde dag in Tholen.


Zondag werd rond 23.30 uur bij de Zeeuwse politie gemeld dat er een blauwe BMW ontvreemd was uit de showroom van een garagebedrijf in Tholen. Een medewerker van het garagebedrijf was nog achter de dief aangereden, maar raakte deze kwijt.

De Limburgse politie zag de gestolen BMW 's avonds rijden over de Heysterbaan in Roermond. Na een korte achtervolging stopte de bestuurder van de gestolen auto op de Kloosterbaan aldaar. Hierbij raakte een dienstvoertuig van de politie lichtbeschadigd doordat de bestuurder tegen de dienstauto reed.

Een tweede man, een 16-jarige uit Valkenswaard, hield zich op in de omgeving van de gestolen auto en werd ook aangehouden. Tegen de twee verdachten zal proces-verbaal opgemaakt worden.
 
Zie ook:
- BMW gestolen uit showroom garage Tholen (31-05-2010)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jo (2-6-2010 om 20:19)
Gewoon vastzetten dat tuig!!!Misschien een werkstraf erbij en zoveel auto laten poetsen dat ze geen auto meer kunnen zien!!
Cookie-instellingen beheren