Weerbericht:
Zacht en droog najaarsweer, overdag veel zon
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Veelplegers van diefstal aangehouden

Toegevoegd: 02-06-2010, 18.47 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - Dinsdagmiddag zijn in Goes twee Vlissingers aangehouden nadat ze diverse goederen hadden gestolen.


De mannen van 24 en 31 jaar oud hadden een boodschappentas vol met goederen zonder bon. In de tas zat ook een kniptang waarmee ze bonnen van goederen af konden halen. In de jaszak van 1 van hen zat een gestolen fietssleutel.

Beiden zijn veelplegers en de 24-jarige bleek gesignaleerd te staan. Hij was in maart 2010, na een kort verlof, niet teruggekeerd naar een P.I. Beiden mannen zijn ingesloten.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Piet (2-6-2010 om 20:05)
En WEER een voorbeeld dat verlof tijdens detentie of TBS geen goed idee is. Ze komen te vaak niet terug en gaan gewoon verder met hun wanprakijken. Of het nu dieven of pedo's zijn, stop met die verloven. Of blijven we dit ook incidenten noemen? Als het zo vaak voorkomt is het dat NIET meer!!!
Cookie-instellingen beheren