Weerbericht:
Veel zon, zaterdag enkele graden warmer
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Brandweer ingezet voor ongeval in Vlissingen

Toegevoegd: 05-02-2006, 13.07 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

VLISSINGEN - Bij een eenzijdig ongeval op de President Roosveltlaan is vanochtend een man gewond geraakt.

De man reed rond kwart over twaalf over de President Roosveltlaan in de richting van de Koudekerkseweg. Ter hoogte van de Schuitvaartgracht ramde de man een paaltje, reed over de stoep en kwam tegen een boom tot stilstand.

Omdat in eerste instantie sprake was van een ongeval met beknelling werd de Vlissingse brandweer onder prioriteit één ter plaatse gevraagd. Ook ging een ambulance vanuit Middelburg met spoed op weg. Ter plaatse bleek dat er geen sprake was van een beknelling.

De man raakte wel gewond en moest worden overgebracht naar het ziekenhuis in Vlissingen. Over de exacte verwondingen is niets bekend. Omdat het wegdek vies was geworden hebben de Vlissingse brandweerlieden het wegdek schoongespoten. Bergingsbedrijf Kuzee heeft de auto geborgen.

De oorzaak van het ongeval is onduidelijk.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750