Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
106 files van totaal 394 km

Politieman gewond bij ongeval

Toegevoegd: 02-06-2010, 20.20 uur
Foto 12 van 12

Foto's



Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Robbert (2-6-2010 om 23:27)
Bedankt José, was mij al aan het irriteren, kijk of ze ook zo reageren als ze dit zelf zou overkomen.Dat er geen onderscheid wordt gemaakt tussen mensen lijkt mij duidelijk, er zijn mensen die hulp nodig hebben en die wordt geleverd.
* (2-6-2010 om 23:24)
Laten we nu eerst eens het onderzoek eens afwachten wij weten niet wat er is gebeurd wel weet ik wat de bestuurders meemaken veel sterkte allemaal . en terneuzenaar je hebt het helemaal verkeerd het zit iets anders in elkaar !
Greet (2-6-2010 om 23:07)
Denk eerst na voor je je mening geef, wat maak het beroep uit van de mensen? en ja het gaat om 2 gewonden wat klinkt het dan logisch dat er hulp komt, dit zou iedereen toch willen?
Sjakie (2-6-2010 om 23:01)
@ Terneuzenaar: lijkt me logisch dat er een ambulance staat (gewonde), een brandweerwagen (knippen) en politie (verkeer regelen). En bovenal, politie-agenten zijn ook maar gewoon mensen en kunnen net als ieder ander een ongeluk krijgen door wat voor reden dan ook
Anja (2-6-2010 om 22:59)
Stoplichten staan idioot kort afgesteld. Als het licht op groen springt en je rijdt een normale snelheid dan sta je dus voor rood! Alleen als je flink het gaspedaal intrapt haal je het groene stoplicht. Er zijn hierdoor al meerdere serieuze ongelukken gebeurd op deze beide kruisingen.
Gast (2-6-2010 om 22:58)
Hopelijk komt alles weer goed met de gewonden en betrokkenen. Als je ziet hoe de deur van de politie-auto eruit ziet, is hij flink geraakt. Alle hulp was zo te zien nodig en zeker niet overdreven En dat er veel polities waren? het gaat om een collega!! En 2 ambulances veel? er zijn 2 gewonden.
Cookie-instellingen beheren