Weerbericht:
Winterse buien. Vrijdag eerst droog, later enige regen
Verkeersinformatie:
20 files van totaal 68 km

Politieman gewond bij ongeval

Toegevoegd: 02-06-2010, 20.20 uur
Door: Manfred Berrevoets
TERNEUZEN - Bij een ongeval in Terneuzen is woensdagavond een politieman gewond geraakt.


Rond 18.50 uur vond er op de kruising van de MR. F.J. Haarmanweg met de Hoofdweg (N61) een ongeval plaats tussen een politieauto en een personenauto. Door de klap raakten beide voertuigen zwaar beschadigd. De inzittende van de personenauto, een 54-jarige vrouw uit de gemeente Terneuzen, kon zelfstandig uit het voertuig komen. De vrouw liep lichte verwondingen op.

Een politieman die in zijn dienstauto zat is door de brandweer uit de auto gehaald. Over zijn toestand is nog geen duidelijkheid, hij is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De toedracht van het ongeval is nog onduidelijk. Er is inmiddels een groot onderzoek gestart naar de toedracht van de botsing.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Brrrrrrrrrrr (3-6-2010 om 10:05)
Dit was geen Fietspad. Dit is een polderweg over de hoofdbaan.
Lennart (3-6-2010 om 09:08)
Toevallig ben ik er gisterenavond twee keer langs gemoeten, het leek net of heel het politiekorps van zeeland uit was gerukt. Zelf vond ik het een beetje op ramptoerisme lijken. Hopelijk houden zijn ze beiden snel beter en kan de politie agent weer snel boeven gaan vangen. groeten,
Yari (3-6-2010 om 08:47)
Dat ge-emmer!! Wacht nu eerst eens af. Gelijk oordelen en veroordelen is zo makkelijk. Misschien is die politieauto door de botsing op het fietspad geraakt?
Rogue (3-6-2010 om 07:57)
Ik ben het met José eens; het zijn twee mensen die betrokken zijn bij een ongeluk, wat hun werk is lijkt me niet belangrijk. Ik wens de betrokkenen veel sterkte en beterschap. Het is absoluut geen pretje om zoiets mee te maken.
Michael (3-6-2010 om 07:55)
Nou nou schade formulier niert voldoende . om 22.00 kon je ernog niet door daar
Lion (3-6-2010 om 06:45)
Dat is niet zachtjes gegaan. en geen voorrang verleend
Cookie-instellingen beheren