Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 24 km

Politieman gewond bij ongeval

Toegevoegd: 02-06-2010, 20.20 uur
Door: Manfred Berrevoets
TERNEUZEN - Bij een ongeval in Terneuzen is woensdagavond een politieman gewond geraakt.


Rond 18.50 uur vond er op de kruising van de MR. F.J. Haarmanweg met de Hoofdweg (N61) een ongeval plaats tussen een politieauto en een personenauto. Door de klap raakten beide voertuigen zwaar beschadigd. De inzittende van de personenauto, een 54-jarige vrouw uit de gemeente Terneuzen, kon zelfstandig uit het voertuig komen. De vrouw liep lichte verwondingen op.

Een politieman die in zijn dienstauto zat is door de brandweer uit de auto gehaald. Over zijn toestand is nog geen duidelijkheid, hij is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De toedracht van het ongeval is nog onduidelijk. Er is inmiddels een groot onderzoek gestart naar de toedracht van de botsing.


Foto's



Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
88 (3-6-2010 om 02:48)
In de tekst staat dat de toedracht nog onduidelijk is dus hoe kan je dan zeggen dat ook de politie fouten maakt ? Er staat nog niet wie er fout is geweest.
B. (3-6-2010 om 00:49)
Normaal aantal hulpverlening voor melding met beknelling,maar wat een gezaag omdat er een politieauto bij is.Toedracht onbekend dus nog geen schuldige bekend. Blijft een ongeval!STERKTE VOOR BEIDEN!
Frans (3-6-2010 om 00:37)
Als men met zwaailicht EN sirene rijdt heeft men voorrang maar desondanks kan men niet ZOMAAR over een kruising heen scheuren. Dat geldt ook voor asmbulance en brandweer(.oud ambulanceverpleger)
Joop (3-6-2010 om 00:05)
Sterkte voor die politieman! Politie zit nu eenmaal veel in de auto en mogen in sommige gevallen met spoed rijden, dan kan het dus voor komen dat je een ongeval krijgt. Eigenlijk is de kans vrij groot dat er een ongeval gebeurd...
Fransiscus (2-6-2010 om 23:48)
@Lion;wie zegt dat de fout bij de politie ligt? @Jaap Vergeer; 20.000 ongelukken per jaar met politieauto's? Hoeveel politieauto's zijn er denk je? Als het er 1000 zijn (wat veel is) betekent dit 20 ongelukken gemiddeld per jaar op 1 politieauto? Ben benieuwd waar al die wijsheden vandaan komen.
Lennart (2-6-2010 om 23:29)
Toevallig ben ik er een paar keer langs gemoeten vanavond, het leek wel of heel het politiekorps uitgerukt was niet normaal hoor!!! Het leek meer op een hoop ramptoerisme dan dat ze ook daadwerkelijk iets bijdroegen aan de situatie. Hopelijk is de agent snel weer boeven aan het vangen!!
Cookie-instellingen beheren