Weerbericht:
Vanavond en vannacht kans op gladheid
Verkeersinformatie:
Geen files

Politieman gewond bij ongeval

Toegevoegd: 02-06-2010, 20.20 uur
Door: Manfred Berrevoets
TERNEUZEN - Bij een ongeval in Terneuzen is woensdagavond een politieman gewond geraakt.


Rond 18.50 uur vond er op de kruising van de MR. F.J. Haarmanweg met de Hoofdweg (N61) een ongeval plaats tussen een politieauto en een personenauto. Door de klap raakten beide voertuigen zwaar beschadigd. De inzittende van de personenauto, een 54-jarige vrouw uit de gemeente Terneuzen, kon zelfstandig uit het voertuig komen. De vrouw liep lichte verwondingen op.

Een politieman die in zijn dienstauto zat is door de brandweer uit de auto gehaald. Over zijn toestand is nog geen duidelijkheid, hij is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De toedracht van het ongeval is nog onduidelijk. Er is inmiddels een groot onderzoek gestart naar de toedracht van de botsing.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Condor (4-6-2010 om 08:01)
Sterkte en beterschap!
Kees (3-6-2010 om 20:54)
Sterkte aan die mevrouw
Getuige (3-6-2010 om 20:07)
Zullen we ff stoppe met die onzin aub ik heb het zien gebeuren en politie zat niet fout! brandweer was nodig omdat agent bekneld zat met breuken. Beterschap aan slachtoffers en sto eens met die onzin als je niet eens weet hoe het gebeurt is!!!!!!
Iemand (3-6-2010 om 17:28)
Huh ze reden niet op het fietspad?? Het gaat nog altijd om een auto ongeval er zijn geen fietsers bij betrokken.
Silvia (3-6-2010 om 16:51)
Als je goed kijk reden ze niet op het fietspad,!
A (3-6-2010 om 16:48)
@jaap. als je goed kijkt ze je een invoegstrook,dus niemand hoeft door rood gereden te hebben. gewoon misschien een inschattingsfout??? niet gelijk vooroordelen als je het niet weet! sterkte!
Cookie-instellingen beheren