Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Tweetal aangehouden na achtervolging

Toegevoegd: 03-06-2010, 16.52 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - In de nacht van woensdag op donderdag rond 01.35 uur zijn een 17-jarige jongen en een 19-jarige man, beiden uit Vlissingen, aan de Begonialaan in Vlissingen, aangehouden.

Rond 01.25 uur die nacht wilden agenten, aan de Zwanenburgseweg in Vlissingen, de personenauto waarin het tweetal reed controleren en gaven een stopteken. Dit werd genegeerd en de auto ging er met hoge snelheid vandoor. De auto reed vanaf de Sloeweg, via de Hercules Segherslaan naar de Irislaan. Op de Irislaan werden zulke hoge snelheden gehaald (ongeveer 100 km/u) dat de politie de achtervolging kort staakte.


In de bocht op de Begonialaan zagen ze de auto echter, op het trottoir, klem staan tussen een woning en een geparkeerd staande auto. Hierop zijn beiden inzittenden van de auto aangehouden.

De auto werd bestuurd door de 19-jarige man. Hij is niet in het bezit van een rijbewijs. De auto waarin het tweetal reed staat niet op naam van één van de verdachten. Of de auto van diefstal afkomstig is is nog niet bekend. Beide mannen zijn in verzekering gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren