Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
67 files van totaal 264 km

Eerste Zeeuwse autowasdag

Toegevoegd: 04-06-2010, 14.30 uur
De vernieuwde zelf wasboxen die zijn voorzien van de nieuwste wastechniek
De vernieuwde zelf wasboxen die zijn voorzien van de nieuwste wastechniek
© Foto: PR
Door: Danielle Gillesse
RITTHEM - Zaterdag 12 juni houdt autowas-centrum Kuzee open dag wegens de vernieuwde wasstraat.
 
Tijdens deze dag opent Kuzee het autowas seizoen met de 1e Zeeuwse autowasdag met tal van leuke acties en attenties. Uw kunt vrijblijvend advies van een deskundige, talloze tips en handigheidjes voor het reinigen en onderhouden van uw voertuig te weten komen.
 
Primeur deze dag zijn de vernieuwde zelf wasboxen, die zijn voorzien van de nieuwste wastechniek ! Om u te overtuigen van deze high-tec installatie zal de 1e munt inworp voor hun rekening zijn. Alle wasprogramma’s inclusief het meest uitgebreide met hard wax power plus kosten deze dag 5 euro. Zit er een lelijk deukje in uw auto die u er graag uit zal willen hebben ook dan is het mogenlijk om die er uit te laten halen.


Tevens zal deze dag team Bleekemolen aanwezig zijn met hun Race Porsche GT3! Voor elke wassende bezoeker is er een cockpit reinigingshandschoen en een kartbon beschikbaar (zolang de voorraad strekt). Tevens de gehele dag koffie met cake. De open dag duurt van 09.00 uur tot 18.00 uur.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren