Weerbericht:
Vanavond en vannacht kans op gladheid
Verkeersinformatie:
Geen files

XTC-lab ontdekt in Kerkwerve

Toegevoegd: 04-06-2010, 18.07 uur
Door: Manfred Berrevoets
KERKWERVE - De politie Zeeland is gisteravond begonnen met de ontruiming van een XTC-lab in Kerkwerve.


Het drugslab werd gisteravond aangetroffen in een loods aan de Kakkersweelweg. In de loods is een aannemingsbedrijf gevestigd en er kunnen ook boten en caravans worden gestald.

Uit veiligheidsoverweging is ook de brandweer hierbij betrokken. Zo is er een onder andere een commandopost en een tankautospuit ingezet. Een gespecialiseerd bedrijf in ingeschakeld voor het afvoeren van gevaarlijke stoffen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
De flitsbrigade (6-6-2010 om 13:10)
Het is wel weer raak op schouwen de laatste tijd .. ik bedoel een xtc bedrijfje beginnen bij een boten & caravan stalling hoe verzin je het in gods naam maar goed er zijn er bij ik bedoel er lopen daar ook kinderen rond op die locatie dus waar ben je meej bezig
Cookie-instellingen beheren