Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
57 files van totaal 207 km

Rijbewijzen ingevorderd bij controle

Toegevoegd: 06-06-2010, 16.57 uur
Door: Manfred Berrevoets
HULST - Tijdens alcoholcontroles in Hulst zijn in de nacht van zaterdag op zondag de rijbewijzen ingevorderd van drie automobilisten.


Zaterdag rond 23.15 uur werd op de Grote Kreekweg een 32-jarige automobilist uit Sas van Gent betrapt op rijden onder invloed.

Op de Absdaalseweg werden rond 01.45 uur de een 21-jarige automobiliste uit de gemeente Hulst en een 26-jarige automobilist uit het Belgische De Clinge gecontroleerd. Ook zij zaten met teveel alcohol op achter het stuur.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
J (7-6-2010 om 23:56)
Sukkels!! Als je nu weet dat het zo'n evenement als VESTROCK is dan weet je toch van te voren al dat ze gaan controleren op ALCOHOL?? Terecht dat ze het kwijt zijn, dan moeten ze maar nadenken voor je iets doen!! Dit betekend dus totaal geen verstand!
Chicka68 (7-6-2010 om 13:55)
Mooi, en mee eens Nico, nooit meer teruggeven dat rijbewijs! Van de weg halen en houden zodat ze niemand dood kunnen rijden. Deze mensen zijn hun rijbewijs niet waard, mijn leven en dat van anderen is zoveel meer waard dan hun spel Russische roulette. Want dat is het.
Iris (7-6-2010 om 11:46)
Je zou het toch niet op je geweten willen hebben dat je iemand verwond of misschien nog erger omdat je met alcohol op achter het stuur zit.
Nico (6-6-2010 om 17:14)
Wie uit ervaring weet hoeveel leed het rijden on der invloed kan veroorzaken, zegt: "Ingenomen rijbewijzen nooit meer teruggeven"
Cookie-instellingen beheren