Drie gewapende mannen overvallen hotel Philipinne

Toegevoegd: 07-03-2005, 21.17 uur

Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]
PHILIPINNE - Drie onbekende, gewapende mannen hebben maandagavond een overval gepleegd op een hotel in het Zeeuws-Vlaamse Philipinne.

Tussen acht uur en negen uur maandagavond drongen de mannen het hotel "Au Port" aan de Waterpoorstraat in Philipinne binnen. Bij het hotel is overigens ook een restaurant gevestigd. Na de overval vluchtten de mannen weg in een personenauto.

Direct na de overval stuurde de meldkamer van de politie Zeeland diverse eenheden richting Philipinne om aldaar te zoeken naar de overvallers. Tot nu toe heeft deze zoekactie nog geen resultaat gehad. Of er bij de overval geld is buit gemaakt is nog onbekend. Voor zover bekend is niemand gewond geraakt bij de overal.

Verdere gegevens ontbreken.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750