Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
47 files van totaal 200 km

Brommobiel rijdt tegen boom

Toegevoegd: 08-06-2010, 11.52 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - Maandagavond omstreeks 20.00 uur reden twee 16-jarige Terneuzenaars in een brommobiel over de Beoostenblijsestraat in Axel.


De twee, een meisje en een jongen, kwamen door onbekende oorzaak in de berm terecht met het voertuig. Het meisje, dat aan het stuur zat, raakte de controle over het voertuig kwijt en het brommobiel kwam tot stilstand tegen een boom.


Het meisje is, met vermoedelijk een gebroken pols, overgebracht naar het ziekenhuis. De jongen kwam met de schrik vrij. Politieagenten hebben de bestuurster nog laten blazen, maar zij bleek niet gedronken te hebben.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Hahaha (11-6-2010 om 12:23)
Zo is de jeugd tegenwoordig, liever in een bejaardenkarretje zodat hun haar niet nat wordt. wat een mietjes zijn het toch. ook geen dienstplicht meer, geen wonder dat jongens geen mannen meer worden. ga je nagels maar vijlen.
Tuut tuut, de groeten aan balkenede (10-6-2010 om 11:51)
@ tuuuuuut, als je denkt dat we jaloers zijn omdat jij eruitziet en jezelf gedraagt als een bejaarde heb je erg veel fantasie. en i.d.d. veel 60, en dat haalt zo een karretje nog niet eens hè ? fijn, kunnen we daar ook nog eens op wachten..
Tuuuuuuuuuuuuuuuuut (9-6-2010 om 22:07)
Hier in Zvl mag je bijna overal maar 60 rijden. Dan is een brommobiel ideaal. Zeker omdat er een heel slechte busverbinding is! Degene die daar zo over mopperen zijn jalours of gefrustreerd denk ik. Geef mij maar mijn Tuuuuuuuut.
Smet (9-6-2010 om 09:26)
@ Zeeuw: het is een brommobiel en niet een bejaarden/invaliden-mobiel. Veel mensen vinden dat bejaarden ook niet meer in een auto moeten stappen, mogen ze dan ook niet meer rijden??
Zeeuwse (9-6-2010 om 09:06)
Met een bromfiets rijbewijs mag je gewoon rijden in zo'n ding is niet strafbaar. Dat kan ook een bejaarde of iemand die slecht ter been is overkomen.
WRX (8-6-2010 om 23:34)
Een brommobiel is geen auto!!!!!!! Is een soort brommer en met een brommerrijbewijs mag je daar gewoon mee rijden! Max snelheid 45 km/uur. Dankzij de Europese wetgeving MOETEN ze worden toegelaten in Nederland.
Cookie-instellingen beheren