Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Bejaarde rechtdoor over rotonde

Toegevoegd: 08-06-2010, 21.39 uur
Door: Roland de Jong
SINT MAARTENSDIJK - Op de Provincialeweg in Sint Maartensdijk is dinsdagmiddag een 79-jarige automobilist uit de gemeente Tholen rechtdoor over een rotonde gereden.


De auto liep daardoor rond 17.15 uur een lekke voorband op. De 79-jarige bestuurder kwam met de schrik vrij maar wist zich van de aanrijding niets meer te herinneren. Gezien zijn leeftijd en het feit dat hij niets had gemerkt van de aanrijding, werd zijn rijbewijs ingenomen.

De band van de auto werd ter plaatse vervangen door een familielid. Een ander familielid ging met de man voor de zekerheid even langs de HAP.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
De situatie (11-6-2010 om 12:10)
@ kiki01, conclusies kan ik idd niet trekken omdat er geen onderzoek naar gedaan wordt. toch is het zeer aannemelijk dat het overgrote deel hopeloos zou zakken als het daadwerkelijk getest wordt. en u ? zou u uw rijbewijs op het spel durven zetten met een nieuw examen ?
Japie (10-6-2010 om 11:12)
Laat die oude lullen zichzelf maar eens een keer bewijzen en laat ze opnieuw examen doen, dat is goed voor de verkeersveiligheid en de economie. 65 plus ? opnieuw examen dus !
Kiki01 (9-6-2010 om 18:27)
De situatie: Geen al te voorbarige conclusies trekken m.b.t. het percentage van slagen van onze oudere medeweggebruikers.
Rij en wijs (9-6-2010 om 18:19)
@ de situatie; dat is best een goed plan. tenslotte hebben veel mensen uit deze groep hun papiertje nog gehaald toen er nog nauwlijks auto's waren en deze hooguit 80km/h haalden, en die mogen dan ook in zo een asobak met een honderden PK's ? het is een onverantwoord risico voor de samenleving.
Lady (9-6-2010 om 17:23)
Misschien heeft deze man wel even een black out gehad dat betekent niet dat hij niet kan rijden. er zat toch zat mensen van die leeftijd die nog goed aan het verkeer kunnen deelnemen. iedereen ongeacht de leeftijd kan een black out krijgen of onwel raken en dan een ongeluk veroorzaken.
Harry (9-6-2010 om 14:06)
@ anton nou, anton het is toch werkelijk waar dat deze persoon gewoon recht over een rotonde is gegaan, en daar helemaal niets niets meer van af weet. dan kan men toch stellen dat het niet verantwoord meer is om op deze manier deel te nemen aan het verkeer. voor een ander maar ook voor zichzelf!
Cookie-instellingen beheren