Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 38 km

Letsel bij ongeluk met lesauto

Toegevoegd: 09-06-2010, 09.44 uur
Door: Roland de Jong

GOES - Bij een ongeluk met een lesauto is woensdagochtend in Goes één persoon gewond geraakt.


Volgens de politie kwamen de lesauto en een ander voertuig rond 08.55 uur met elkaar in botsing op de kruising van De Zouterij met de Albert Joachimikade. Eén ambulance kwam ter plekke om de gewonde te behandelen. Over zijn/haar letsel en de ernst daarvan is niets bekend.

De oorzaak van de botsing is eveneens onduidelijk.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ikke (11-6-2010 om 13:48)
@ Rijbewijs scholing, Ik weet niet waar je deze nutteloze informatie vandaan haalt, maar toevallig waren ze bezig met een tussentijdse toets en zat er gewoon een examinator bij. Een andere auto schoot uit een uitrit en daardoor remde de examinator + de leerling en een auto klapte achterop hun. Dus dit is totaal niet de fout van de instucteur, die gewoon netjes achterin zat. Dus zoals Jaap zegt, zegt dit helemaal NIETS, maar dan ook NIETS over dit ongeval. Denk na voordat je iemand VEROORDEELD!
Rijbewijs scholing (10-6-2010 om 11:55)
@ jaap vergeer, mij valt ook een bepaalde rijschool auto op die als hij alleen is zich gedraagt in het verkeer alsof parijs dakkar van start is gegaan. ik zou hem er op aanspreken maar hij is met geen mogelijkheid bij te houden. ik snap niet dat zoiemand zelfs les mag geven..
Jaap Vergeer (9-6-2010 om 21:54)
Dit maakt wel heel nieuwsgierig. Ben zelf wel lesauto's tegengekomen met zo'n hoge snelheid [zonder leerling] dat ik dacht: die geeft les aan coureurs. Maar dat zegt niets over dit ongeval. Misschien moet er eerst op de PC geoefend worden? Verkeer laat weinig fouten toe.
Cookie-instellingen beheren