Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Taakstraf voor eigenaar Miami

Toegevoegd: 10-06-2010, 20.36 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG -De rechtbank in Middelburg heeft donderdag  de eigenaar van de nog enige overgebleven coffeeshop in Terneuzen, Miami, veroordeeld tot  een taakstraf van 180 uur en een voorwaardelijke celstraf van drie maanden.


Het Openbaar Ministerie had  een taakstraf van 180 uur, een voorwaardelijke celstraf van zes maanden en een boete van 40.000 euro geëist. De 38-jarige bedrijfsleider kreeg na een eis van  240 uur taakstraf en eveneens een voorwaardelijke celstraf van zes maanden een werkstraf van 150 uur en een voorwaardelijke gevangenisstraf van drie maanden opgelegd.

Bij een grootscheepse justitiële controle van de coffeeshop in september 2008 werd in enkele andere panden van de eigenaar tientallen kilo's softdrugs in beslag genomen.

Zie ook:
- Eis Miami: flinke boete en taakstraf (27-05-2010)
- Aanhouding bij inval coffeeshop Miami (26-09-2008)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Natas (11-6-2010 om 05:41)
Pardon dat is een lachertje die voorwaardelijke straf,en er zo vanaf komen met een werkstraf,de rechters zijn inderdaad wereldvreemd.
Piet (10-6-2010 om 21:41)
Zijn die rechters nou echt zo wereldvreemd? Je weet toch op voorhand dat ze zich van deze belachelijke lage straffen niks van aantrekken? Minimaal 3 ton boete en een paar jaar zitten, dan stopt t wel. Als checkpoint een criminele organisatie is dan is miami dat ook. simpel zat!!
Cookie-instellingen beheren