Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Gewonde bij overval Vlissingen

Toegevoegd: 11-06-2010, 19.58 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Bij een overval op een flatwoning op de 3de verdieping van een appartementencomplex aan de Van Dishoeckstraat in Vlissingen is donderdag iemand gewond geraakt


Rond 23.30 uur werd er bij de woning aangebeld waarop de 47-jarige bewoner de deur opende. Drie onbekende mannen drongen de woning binnen en mishandelden en bedreigden de bewoner. Volgens de 47-man zou het gaan om getinte mannen van rond de 20 jaar. Door de daders werd de woning doorzocht maar uit de woning wordt niets vermist.

Nadat de daders de woning hadden verlaten zag de bewoner kans de politie te waarschuwen. Als gevolg van de mishandeling is het slachtoffer nog behandeld door een arts. Door de politie is een uitgebreid sporenonderzoek verricht. Ook is er vandaag een buurtonderzoek ingesteld.
 

De woning is gelegen aan de achterzijde van het appartementencomplex. Er is nog niet vastgesteld vanuit welke zijde de daders de woning hebben benaderd. In verband hiermee is de politie op zoek naar getuigen die op het bewuste tijdstip iets bijzonders hebben gezien of gehoord dat in relatie kan worden gebracht met deze overval.
 

Getuigen worden verzocht zich te melden bij het politiebureau in Vlissingen of te bellen naar 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
CJ (13-6-2010 om 18:58)
Wat een laffe bedoeling weer..
Vlissinger (13-6-2010 om 14:54)
Johannes jij bent zeker een heiligboontje? hoezo "weer" getinte mannen? er worden evenveel overvallen gepleegd door blanken, dus praat niet uit je nek
Vlissings Meisje (13-6-2010 om 14:03)
Oeei.. daar schrik ik even van. Mijn moeder woont ook in die zelfde straat en mijn hart sloeg even dik over. Nu had ik haar zaterdag nog gezien, maar toch. Heel dicht bij. Dat je tegenwoordig ook al moet opletten wie er voor de deur staat. Veel sterkte voor het slachtoffer
MotoRob (12-6-2010 om 17:30)
Nooit je deur open doen als je niet weet wie er aanbelt!!! Dat kan tegenwoordig helaas niet meer. Sterkte voor de bewoner.
Johannes (12-6-2010 om 10:49)
Wat is het toch een smerig tuig. Mede door deze voorvallen is dhr wilders zo groot geworden, want 'toevallig' zijn het WEER getinte mannen.Jammer dat de pakkans nihil is. Ik hoop altijd dat ze een keer de verkeerde tegenkomen en een flink pak op de broek krijgen. Heel zacht uitgedrukt dan!!
Ellen (12-6-2010 om 09:31)
Heel veel sterkte gewenst! Wat verschrikkelijk dat je in je eigen huis niet meer veilig bent. Tip: zo laat op de avond eerst kijken wie er voor de deur staat. Ik doe sowieso de deur niet open als er zo laat wordt aangebeld.
Cookie-instellingen beheren