Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Ernstig gewond na beten hond

Toegevoegd: 11-06-2010, 22.43 uur
Door: Roland de Jong
OOST-SOUBURG - In de tuin van een woning de Ahornstraat in Oost-Souburg is vrijdagochtend een Vlissingse man twee maal door een hond van de buren gebeten en zwaar gewond geraakt.

De man was in en om de woning een familielid aan het helpen en liep in de tuin toen de hond van de buren over de schutting kwam. De Vlissinger haalde de hond aan maar deze beet de man in zijn hals en kin.


De man zag kans de woning binnen te gaan om aan de hond te ontkomen. Hij is vanmiddag geopereerd en ligt, voor zover bekend, nog in het ziekenhuis. De politie is nog met de zaak bezig. Over het slachtoffer zijn verder geen gegevens bekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Saskia (15-6-2010 om 13:21)
Bedankt Moi en B. voor het verhelderen v. de situatie. Een hond snapt het verschil niet tussen een inbreker en een verhuizer! Mensen ook niet. Hoe vaak komt het niet voor dat men wel iemand heeft zien lopen met met spullen maar gedacht heeft dat het wel in orde was terwijl het toch om diefstal ging.
Moi (14-6-2010 om 07:20)
Ik ken deze hond en tevens de ouders van deze hond. Zit geen greintje kwaad in, maar zijn uiterst waaks en territoriaal. Middels een waakbord is dit ook goed aangegeven. Uiteraard is het heel vervelend voor degene die nu in het ziekenhuis is beland, maar afmaken zie ik dan ook niet als optie.....
Joyce (13-6-2010 om 21:02)
Misschien toch even goed lezen want de hond kwam over de schutting. Ik ben ook wel benieuwd welk ras het is . Mijn eerste reactie is ook, inslapen hoor. Meteen in hals en kin bijten Stel dat het over de schutting komt als er kinderen lopen . Sterkte voor die man.
Saartje (13-6-2010 om 18:30)
Een dier is een dier en heeft veel ruimte nodig, snapt de lijn van een schutting niet, een mens is een mens en is het gewoon gaan vinden om met dieren te leven, we leven te dicht op elkaar, mens en dier, maar hier is helaas geen oplossing voor.
Ina (13-6-2010 om 17:21)
Volgens mij staat er in het bericht dat de hond over de schutting kwam, keek hij leunend over de schutting naar wat er in de tuin van de buren gebeurde? Man haalde de hond aan, dan heeft de man dus over de schutting geleund, want anders had de hond hem niet in de hals en kin kunnen bijten.
Karin (13-6-2010 om 14:07)
Ik denk niet dat gelijk het ras bepalen het er beter op maakt. Geen ene hond moet je zomaar aanhalen. Straks is het weer een heel ras wat het gevreten heeft als blijkt dat er iemand zijn honden of niet kan opvoeden of niet kan bij houden.
Cookie-instellingen beheren