Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
65 files van totaal 254 km

Jongens leggen stenen op spoor

Toegevoegd: 14-06-2010, 13.41 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Zondag rond 20.00 uur hebben twee jongens stenen, ijzer en glas op het spoor gelegd nabij de Erasmuswijk in Middelburg.
 
Toen de politie na de melding dat er jongens stenen op het spoor hadden gelegd ter plekke een kijkje ging nemen trof zij alleen twee jongensfietsen aan. Een oplettende machinist overhandigde de politie een gsm die hij eerder had gevonden naast het spoor ter hoogte van de plek waar de jongens stenen op het spoor hadden gelegd.


Aan de hand van de gsm traceerde de politie de ouders van de jongens, 12 en 13 jaar oud en afkomstig uit Middelburg. Met de ouders is afgesproken met de jongens naar het politiebureau te komen.
 
Daar kregen beide jongens een reprimande en is hun gewezen op de overlast en het gevaar van hun daden. De ouders zouden zorgen voor een passende straf voor hun zonen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
S. Wanz (17-6-2010 om 10:33)
@Hans ben jij niet helemaal 100? Er hadden doden kunnen vallen. Ik dank God dat er niets gebeurt is. Medeleven met de slachtoffers
Hans (15-6-2010 om 17:24)
Ik snap niet dat jullie zo komen haten. jullie zijn ook jong geweest, het lijkt wel alsof er hier niets anders gebeurd dan te lopen klagen over iemand anders. kijk is naar je zelf.
Jan (15-6-2010 om 14:54)
Tja, stenen, wordt bedoeld: kiezels, of klinkers? Kiezels is leuk maar riskant, ze kunnen wegspringen en dan zijn het net kogels, vergruizen is lol. Glas dito, een cent kan je pletten. Natuurlijk mag het niet en het veroorzaakt schade aan het rijvlak van de wielen van de trein. Kwajongenswerk.
Janine (15-6-2010 om 14:24)
Bureau HALT weleens van gehoord...
Bianca (15-6-2010 om 12:55)
@Petra Knap dat u weet wat de ouders gaan zeggen. Helderziende gaven soms? Een trein ontspoort niet zo maar hoor. ;-) Maar de jongens moeten zeker gestraft worden voor hun daden. En hopelijk zullen de ouders dat ook doen.
Jedidja (15-6-2010 om 11:32)
Ben ik even blij dat ik meiden heb... die bedenken niet van die oerdomme dingen.... (uitzonderingen daargelaten)
Cookie-instellingen beheren