Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
13 files van totaal 48 km

Vrouw (84) bestolen van tas

Toegevoegd: 14-06-2010, 23.03 uur
Door: Manfred Berrevoets
ZAAMSLAG - Maandagmiddag rond 15.10 uur is een 84-jarige vrouw uit de gemeente Terneuzen, aan de Molenstraat in Zaamslag, bestolen van haar tas.


De vrouw liep rond genoemd tijdstip, samen met een vriendin, over de Molenstraat in de richting van het Molenhof. Haar tas had ze, onder haar jas, in het mandje van haar rollator gelegd.

Een onbekende man, die de vrouwen tegemoet kwam lopen, tilde de jas uit het mandje op en pakte de tas eronder weg. Vervolgens rende de man weg in de richting van het Molenhof. In de tas zat een portemonnee met daarin waardepapieren.
 
Toen de vrouw, bij thuiskomst, haar bankpas liet blokkeren bleek dat er enkele minuten na de diefstal al enkele honderden euro's met de pas waren gepind.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Uitgangspunt (16-6-2010 om 16:48)
Lijkt me toch dat de dader op de camera staat? (zowel bij het meekijken om achter de pincode te komen als tijdens het pinnen na de beroving) Triest, altijd oude vrouwtjes het slachtoffer.
Opa (16-6-2010 om 13:22)
Ondertussen zouden de oudjes ook beter moeten weten dan hun waardevolle spullen niet in een losse tas te stoppen. Nee, een jas erover helpt natuurlijk niet. Mogelijk een leuk onderwerp om het over te hebben bij een van de talloze theekransjes in het bejaarden tehuis ?
Jojanneke (16-6-2010 om 09:57)
Ja,dan moet je toch pincode hebben. Helaas lees ik dit soort berichten steeds vaker. Draait alles dan alleen maar om geld?
Frans (16-6-2010 om 04:45)
Dan heeft deze overvaller dus of de pincode geweten, of de mevrouw heeft een briefje met de pincode naast de pinpas gehad. Tja.
Alex (16-6-2010 om 01:10)
Sterkte voor die mevrouw,hij moet haar pincode gezien hebben in de winkel of bij de pinautomaat,hij had kort erop gepint,dat zal wel op zaamslag geweest zijn,moet op videobeelden staan van de bank,waar heeft die mevr het laatst haar pincode gebruikt.......dat moet toch na te trekken zijn............
Monique (15-6-2010 om 20:36)
Voor dit soort tuig is geen straf te zwaar. Wat een lafaard om oude vrouwtjes te beroven.
Cookie-instellingen beheren