Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
37 files van totaal 112 km

Aanhouding voor veroorzaken ongevallen

Toegevoegd: 15-06-2010, 23.05 uur
Door: Manfred Berrevoets
KAPELLE - De politie Zeeland heeft vandaag, dinsdag, in de Eversdijkweg in Kapelle een man aangehouden wegens het verlaten van de plaats van een aanrijding zonder zijn identiteit bekend te maken.


De man reed met een trekker met wagen en grasmaaier door Goes en richtte diverse vernielingen aan met zijn combinatie. Op de Ploegweg in Goes raakte de 51-jarige bestuurder uit Middelburg enkele paaltjes en nabij het ziekenhuis in Goes een verkeerslicht. In 's Gravenpolder vernielde hij een lantaarnpaal.

Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees (16-6-2010 om 06:26)
Beetje een half bericht. Of een suikerpatient met een hypo, of medicijnen gslikt, waarmee hij niet mag rijden, vermoed ik zo.
Petra (16-6-2010 om 06:16)
Soms word het ook onmogelijk gemaakt om er met je combinatie te rijden,terwijl je er toch moet zijn (erheen word gestuurd)tja in dat geval vragen ze erom,paaltjes die onhandig staan en drempels met palen,smalle wegen. enz..... maar deze man was mischien wel aan het dagdromen.
Cookie-instellingen beheren